tillfälligheter

Att vara på rätt plats, att det finns rätt folk omkring, i rätt ögonblick, vad mycket som kan bli anorlunda om det inte är så.
Min man var med och räddade livet på en med hjärtinfarkt idag, vi hoppas iallafall att utgången blir så, dom fick honom tillbaka innan han åkte iväg i ambulansen iallafall.
Det kom en som kunde hjärt-lung-räddning som kunde hjälpa till, en som brydde sej om att kolla vad som hade hänt, tänk om han bara hade tittat bort och kört vidare!!
Alla bör gå kurs i hjärt-lungräddning, nästa gång är det nån som inte kan, man har max 5 minuter på sej att sätta igång, innan hjärnan får syrebrist.
Det kan vara en familjemedlem, en granne, som DU behöver hjälpa, brandförsvaret brukar köra kurser, kontakta dom för att fråga, och vänta inte, det kan behövas fortare än du tror.
Här var dom två som kunde, som visste hur man ska agera, det är inte säkert att det finns om DU eller din anhörige behöver det, sök kunskap INNAN du behöver den, DET KAN RÄDDA LIV!!!!

Kommentarer
Postat av: Lilo

Vad kul att du skaffat en blog! =) Ska bli kul att se vad du skriver om... kanske kan du även visa lite skapade alster? Det var flera år sedan jag gick HLR, så det skulle jag nog behöva igen.

2007-04-10 @ 09:09:29
URL: http://liloscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0