Örkhh...träningsvärk

Guben och jag har fortsatt snickrandet av altanen idag, som vi ska glasa in, vi har satt upp takbjälkar, och jag är den som klättrat och spikat, A gör mycket, men klättrar, näe, där går gränsen, tack och lov, men ni skulle se honom där han plockar med virke, mäter, grejar och donar, det skulle kunna bli att nån skulle kunna säga som i filmen Drömkåken, när gubben på sparkcykeln kommer farande förbi, och tjejen i röda sportbilen säger, "och såna där ska ha handikappbidrag".....A är jätteskicklig på att kompensera det som inte fungerar med kroppen, även om han går krattigt, och inte kan använda vänsterarmen så mycket, så har han gjort mycket på utbyggnaden själv, med lite hjälp från mej och 16-åringen, där det är för bökigt, som idag till ex.

Jag har klättrat upp och ner på en låg trappstege femtioelva gånger, och spikat i en omöjlig vinkel xxx antal spik, snett uppifrån, när jag själv har befunnit mej snett under bjälkarna, så min högerarm är inte vad den borde vara, den protesterar mot alla rörelser just nu, hur ska det då vara imorgon!!!! Orsaken till att jag inte spikat mer uppifrån, är att jag inte är nån vän av höjder, så då fick det bli så här, istället för att stå på en hög stege.

Nåväl, dom sitter på plats, och vi har nått ett steg närmare målet, när vi kan sitta där när vår och höststormarna viner runt knutarna, och mysa med en kopp kaffe och tända ljus, och på så vis kunna nyttja stugan mera, än vi gör nu.

image93

Nu ska jag titta djupt ner i kudden, så godnatt med er alla.

Kommentarer
Postat av: Sannasmamma

Vilken häärlig bild!!!:)

2007-08-22 @ 12:40:12
URL: http://skeppar.blogspot.com
Postat av: Lilo

Superfin bild! Ser jättemysigt ut hos er! =) Söta vovven stod och tittade där också såg jag!

2007-08-22 @ 17:10:23
URL: http://liloscrap.blogspot.com
Postat av: evans

Vad mysigt ni ser ut att ha det! Och prunkande! Lilla Yelly var med på ett hörn, såg jag :) Ha det så bra!

2007-08-22 @ 18:05:48
URL: http://evans.blogg.se
Postat av: Milo

Vad mysigt det ser ut!!!!!!
Ja, det är fasen skitjobbigt att inte kunna ta sig för nåt när nåt annat är inplanerat... Borde ju göra nåt för att tiden ska gå tex, men näää... bara lallar runt... *suck*
Har du sett det nya forumet?
http://alltomscrap.forum24.se/
KRAM

2007-08-24 @ 12:43:19
URL: http://mlilja.net
Postat av: Ulla

Vilken underbar bild. Var så mycket på dagarna när jag var uppe, så jag hann inte höra av mej. Men lovar att höra av mej när jag kommer upp ensam nästa gång. Så vi kan scrappa lite kanske....

2007-08-24 @ 17:10:22
URL: http://tantscrappa.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0