I gullregnets månad...

är vi nu, jag älskar gullregn, och jag älskar även den tonsatta dikten av Hjalmar Gullberg, tror jag att det är, om det är fel, får ni gärna rätta mej.

Att stå under en gullregn och titta uppåt, det är lycka, berusande pillrande lycka, hur den doftar, hur blomklasarna ser ut, ja allt, och att det dessutom är den månad jag fyller år, gör ju inte saken sämre, och att början på sommaren, är den ljuvligaste tiden.

Sen att vi nu har ett väder, som visserligen är i varmaste laget, dagtid, men kvällarna, dessa varma mjuka fina sommarkvällar, som lindar in en som i den lenaste silkekokong. Om  jag kunde pussla ihop ett gullregn med Jämtlands ljusa nätter, det skulle vara den ultimata lyckan.

God natt mina vänner

image51

Kommentarer
Postat av: evans

De träden är så vackra! Precis som de jämtländska nätterna :-)Synd att de inte vill växa här uppe. Jag har svarat på ditt mail idag förresten! Ha en bra kväll!

2007-06-11 @ 22:12:50
URL: http://evans.blogg.se
Postat av: Bettan

Håller med dig om att dessa blommor är underbara. Här har grannens Gullregn precis blommat över hon har en jättestor som säker är 6 meter hög. den är så vacker när den blommar.
Ha en bra dag. KRAM

2007-06-12 @ 13:24:45
URL: http://bettansblog.blogspot.com/
Postat av: Anneli

Tack, ja det var skoj, måste varit nybörjartur. *L*
Måste du även få passa på att gratulera!! Gör jag det i för- eller efterskott?? *S*
krAM Anneli

2007-06-12 @ 13:35:18
URL: http://anneli68a.blogg.se
Postat av: Ita

Hej. Kul att du gillar det jag gjort, du är så välkommen tillbaka. Du själv verkar ju vara en riktig kort maskin! Jätte fint alltihopa! Jag kommer oxå tillbaka.
Kram

2007-06-13 @ 08:13:16
URL: http://itasscrappodatt.blogg.se
Postat av: Sannasmamma

Åhh.. Ett underbart foto!!!:)
Kram!

2007-06-13 @ 11:07:40
URL: http://skeppar.blogspot.com
Postat av: Milo

Vilka fina blommor! =) =)
Jo, jag är född i Falun, bodde i Häradsbygden, och i Leksand när jag var bebis... Men nästan hela släkten bor i Insjön. Mamma och jag flyttade till Trollhättan när jag var 2 år. Sen flyttade jag och Jennifers pappa till Leksand (ett par mån) och Insjön (ca 9 mån) när Jennifer låg i magen. Så hon är oxå född i Falun. Sen flyttade vi tillbaka till Trollhätta igen, trivdes inte där.
Men, min mor, far, kusiner, morbror bor i Insjön. Morfar bor i Gagnef. Mamma och pappa lever inte ihop, och hon flyttade TILLBAKA till Insjön i samma veva som jag flyttade tillbaka dit, och hon blev kvar.
RÖRIGT???? JA!!! *s*
Puss å kram!

2007-06-13 @ 12:07:14
URL: http://gothwitch.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0