Torsdag

Så var det kväll igen, och jag har vuxit fast vid datorn, att jag aldrig lär mej "suck"

Det har varit en bra dag, fast jag har varit fruktansvärt trött (och vad gör jag då här).

Jag var ner på stan och handlade lite idag, bl.a. jagade jag kuvert till 15x15 cm kortet, det var inte lätt, men hemslöjden hade, tack till er, visserligen ett kortkit, med handgjort papper och kuvert, men det fick gå, kommer säkert att använda allt, förr eller senare.
Det blev lite annat också, akrylfärger i tub, jag har bara flytande förut, ska bli kul att testa att måla en tavla med dom här, som är annan konsistens. Nässpray till sonen, som aldrig kom iväg till showen idag, pollenmängden knäckte honom fullständigt idag.

Så var jag in på en "må-bra-saker-butik, tillsammans med en kompis, kände efter en stund att det täppte till i näsan och huvudet, och vad ser jag , en stor bukett syrener på disken, snacka om dålig koll, när man ställer sånt i en butikslokal, dom kan lika gärna skriva på dörrn "allergiska kunder ej önskvärda", jag orkade inte påpeka det tokiga tilltaget, jag gick ut, med vidhängande täppt näsa och huvudvärk, tack, tack "morrr".

Jag fick mitt klubbkit från hÄnglar idag, så jag har monterat några, provstämplat och målat ikväll, dom är sååå söta, det ska bli kul att göra kort med dom figurerna på, men det får bli i morgon, nu ska jag släpa ut pälskorven, och gå och knyta ihop benhögen.

Njut av den här bilden på min fina solkristall innan ni lägger er.

God natt

image39

Korten klara

Bägge korten blev klara idag, och jag må säga att det var en utmaning, att göra studentkortet, att lösa kombinationen gullig-liten-tjej-fotot med att hon gillar svart och stora smycken, men jag är faktiskt riktigt nöjd, min gube kom med den lysande iden att sätta fast smycket (charm ur trädgårdstema, staket) i en bit trasig silverkedja runt halsen på studentfiluren, sen blev det lite student/sommar stuk med blågult band och en prästkrage, lite lagom gulligt med det, hoppas bara att beställaren och mottagaren tycker om det.
På 50-årskortet använde jag chipboardssiffror, som jag smetade på turkost glitterlim på, är nöjd med det också.

Ikväll har vi varit på skolshow, det är det varje vår, och yngsten har varit med 3 år, sjungit i kören, men i år överraskade han oss rejält, som sista nummer körde dom av  9-ondeklassarna ett avslutningsnummer, där det var dels utklädda på olika vis, och att dom växlade mellan olika som sjöng, och döm om vår förvåning, 16-åringen sjunger tillsammans med en annan kille, en del av låten, och var även med som dansare (det var alla).
 När han var liten sjöng han solo på flera avslutningar och luciafester, men det är många år sen, så vi blev något snopna.
Vi fick med oss en väldigt nöjd och glad son hem, men väldigt trött också, idag har dom kört från 8.10 i morse, till 20.30 ikväll, lång dag, och dom har tränat måndag-tisdag också, plus att dom har föreställningar torsdag-fredag.

Hela showen var suverän, tänk så många talanger det finns, och vilken tur att det finns eldsjälar inom skolan som vill dra igång en sån här grej.

Nu ska jag dricka kaffe och slappa en stund innan sängdags

Godnatt varje katt som har fnatt

image37

image38

Onsdag Ris och ros, riset har jag klarat av

Nu har jag varit på undersökning hos tandläkaren, det såg bättre ut än jag trodde, men å andra sidan har jag haft tre rotfyllningar som varit akut under sista året, det vill jag inte vara med om igen, jag har fött tre barn, men det har varit "a piece of cake"  jämfört med riktig tandvärk. Tre gamla fyllningar som behöver bytas, och tre små hål, det är lite för mej som alltid haft dåliga tänder.

Anders är på väg för att träffa killen han var med och räddade livet på, han har kommit tillbaks så pass att han ska tillbaks till eget boende snart, det såg väldigt mörkt ut ett tag, men nu har han kommit igång riktigt bra, tydligen.
Det är två till som ska med, och så ska dom ut och fika, skönt att träffas på neutral plats, och inte i sjukhusmiljö, Anders har svårt för det, av naturliga skäl, med tanke på dom veckor han låg på sjukhus i samband med att han fick stroke.

Själv ska jag sätta mej och göra två kort jag har beställning på, ett studentkort till en tjej som gillar svart och stora smycken, där jag samtidigt ska använda ett foto på henne från det hon var liten, det blir en utmaning att kombinera det gulliga fotot med svart och tufft.
Det andra ska vara till en 50-årsuppvaktning, få se vad jag hittar på där.

Det är så roligt att folk uppskattar det jag gör, det är en kick för självfortroendet, numera kan jag ta till mej beröm också, det hade jag svårt för tidigare, visste inte riktigt vad jag skulle säga, det blev mest ett hummande och tack med ett generat leende, nu kan jag faktiskt klara av att hålla med, att det faktiskt är bra det jag gör. Jag tror absolut att kreativt arbete är allmänt stärkande, och nånting man själv kan påverka resultatet, när allt annat runt om är kaos (det har varit det tidigare, inte nu, tack och lov).

Mot scrappingprylarna

  Mors

image36

Jag tror folk är som galna

Lyssnade på nyheterna och hörde att en varit in och vevat med yxa på RFSLs kontor, det lär ju inte vara en tillfällighet var han gick in, det är då själva den att inte folk ska få vara i fred, oavsett om du är homosexuell, invandrare eller vad det nu är som råkar vara annorlunda mot majoriteten, dom är ju människor som vem som helst, varför inte bara låta dom vara det?

Upplevs dom vara ett hot eller vad är det? Jag för min del har då några av mina bästa kompisar i dessa "kretsar", och jag har släktingar som är homo, och jag har då banne mej inte upptäckt att dom har tre ögon i pannan eller nåt annat som skiljer nämnvärt från vem som helst, det som möjligvis skiljer, är att dom har en humanare människosyn, än vad många har,
det kanske skulle behöva smitta av sej, till dom som tror att homosexualitet är en sjukdom.

Sådärja, nu har jag fått möjlighet att spy lite galla över våld mot vem det nu vara månde, det är fel i alla lägen, "bemöt andra som du själv vill bli bemött", kan det vara så en  våldsverkare tänker? NÄ, skulle inte tro det, vem vill bli slagen i huvudet med en yxa? Inte jag iallafall, så jag går inte ut och gör det på andra heller.

Nu ska jag släpa ut pälskorven, och sen krypa till kojs

God natt på er mina vänner, och ha en bra dag imorgon 


image35
Utsatta barn

                                                                     Droppe

Genom att adoptera denna droppe och placera den på Din egen hemsida/blogg
visar Du också sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord.
Droppen är en symbol för alla utnyttjade barn som lider i ensamhet.

Jag adopterade min droppe av  http://dreaminpink.blogg.se

Balkongdag

Nu äntligen har jag kommit till skott och städat av balkongen, det att jag säger äntligen, beror på att jag inte gjorde ett pillismack där förra året, så det är två år sen den såg vettig ut.

Nu har jag röjt ur gamla jorden i växthuset, planterat i den fina odlinglådan Anders gjorde åt mej förra året, som jag aldrig använde då, det ska bara dit en spalje på den också på den, så blir det ändå bättre. Jag har sopat och plockat ihop en hiskelig massa bra-att-ha saker som hamnat där ute, en uppsjö gamla planteringskrukor, delvis tömda gamla jordpåsar m.m.
Jag ska ta kort där ute när jag hunnit lite längre, planterat klart det som ska vara där ute.

Nu fattas det bara att sommaren blir väldigt fin, så att det går att vara där ute, är det riktigt varmt, så är det bara mornar och kvällar, mitt på dan är det för varmt.

Jag ska sova i stugan i natt, det är så fint väder nu, hoppas morgondagen blir så också, jag ska fortsätta att göra iordning landen och så  det jag inte hunnit hittills. Jag ska göra en tråksak innan jag åker upp, ska städa färdigt i duschrummet, grundlig städning, för vi ska få en duschkabin monterad, Anders beställde den för tre veckor sen, så den dyker väl snart upp, och då ska det vara klart. Jag har förberett med att jag har sprayat rengöringsmedel på väggar och golv, så det har fått verka medans jag varit ute på balkongen, så nu blir det kombination städning och dusch, allt i ett.

Tjingeling

Måndag

Trött som en gnu för att jag satt uppe för länge igårkväll, jag fastnade framför datorn, halkade in på lite trevliga bloggar, och då går tiden.

Helgen har varit fulltecknad, men det har varit roligt, blom försäljning, kortförsäljning, teater, kolonijobb m.m.
 Fick besök av en gammal kompis i går kväll, som vi inte träffat på 8 år, så det var väldigt kul, mycket vatten har runnit under broarna på dom åren, men det var bara att fortsätta diskussionerna där vi slutade sist,  det är rätt  fantastiskt när det är så, det är ett fåtal människor man kan göra så med.

Måndagar är DHR-dag, öppet hus på expeditionen, var inte där förra veckan, så det ska bli trevligt att vara där idag, mycket prat och tok, brukar det bli, och så ska jag brodera på en gammal synd, en midsommarduk som varit på gång i flera år, få se om den blir klar iår, annars blir det midsommar nästa år också.
Ha en bra måndag allihop, vi kanske hörs av ikväll igen.

Tjingeling

Vilken dag

Har haft en underbar eftermiddag och kväll, började med att hälsa på där den ena kompisen jobbar, en grossistfirma med massor av tyger, tapeter och inredningsartiklar, vilket ställe!!!! Jag såg mycket jag skulle kunna tänka mej, av både det ena och andra, sen att jag fick med mej lite utgågna tygprover hem, gjorde ju inte saken sämre, BINGO.

Teatern var fantastisk,  filmen "singing in the rain" var min  favoritfilm bland gamla filmer, när jag var barn, p.g.a. dansen och musiken, så det gjorde ju att min upplevelse av den här teatern, fick lite extra krydda.
Första gången jag såg den, var jag kanske 7,8 år nånting, och jag blev så otroligt förtjust i när dom steppade, så jag skulle försöka lära mej det, men det lät ju inget, "ridå", då kom jag på den lysande iden, att om jag satte häftstift under klack och tå på skorna, så lät det genast mycket mer, min mamma var skogstokig, dels över att det låg häftstift på golvet, när jag inte märkte att dom lossnade, dels över att dom var slut när hon skulle ha några.

Efteråt  blev det resturangbesök med god mat, och en underbar hemgjord tryffel och kaffe, till efterrätt, det var bara jag som beställde in tryffeln, men det var så stor portion, så det räckte så alla kunde smaka av den. Så blev det ju mycket pratande också, vi satt några timmar på resturangen, så vi hann avhandla en hel del.

Vi åkte dessutom förbi Skapa hobby, scrapbutiken på Hornsgatan 29, så nu vet jag var den är också, ska dit till veckan, har jag bestämt mej för, Irene ska med också, men det vet hon inte än, "suprise"

PS
Resturangen heter Timmermannen, ligger på  Timmermansgatan 28, på söder, i Stockholm, jag kan varmt rekomendera den.

God natt alla glada, och ni andra    GäspNöjd

Det har varit några bra dagar nu, visserligen en där jag blev totalt slutkörd, både fysiskt och psykiskt, men den var ändå bara positiv.
Jag hjälpte en kompis vid hans årliga blomförsäljning, har gjort det i många år nu, och det är alltid lika roligt, och lika slitsamt, men på ett bra sätt. Vi startade vid halv 7 på morgonen, ändå hade vi sovmorgon, jämfört med han själv, han startade vid 5 `:I , sen var det full fart med uppplockning och iordningställande, frukost vid 9, finputs och genomgång av priser m.m. fram till 10 när det öppnar, då är det full rulle första timmen, mycket svara på frågor och ge råd, om plantering, vad som passar ihop och hur löser man bevattningen när man är borta, det är så roligt.

I år hade jag försäljning av egentillverkade kort, (lite bilder kommer senare) min man skötte den biten, och det gick över förväntan, 13 kort sålda, och en beställning senare på kvällen, jag är såå glad, för nu blev det ju ett bra tillfälle för att tala om för folk, att jag gör detta, många tog visitkort också, jag hade även draghjälp av min blomsäljande kompis, som gjorde reklam för dom samtidigt som han höll öppningstalet, ett stort tack till honom . Jag måste ju rikta ett speciellt tack mina fina kompisar på forumet under http://www.scrapbutiken.se, som höll både tummar och tår för mej, det hjälpte ju, helt klart, en stor bukett fina vårblommor till er alla.

Fram på eftermiddagen när allt var ihopplockat och klart, så åt vi kebab tillsammans, vi som var med, vi var sååå trötta, så vi satt och spelade på läpparna allihop, men en trevlig avslutning på dagen.

Nu har jag ett gäng blommor som ska planteras, i krukor och i rabatter, men det får bli imorgon, för i eftermiddag ska vi till stan på teater, plötsligt påkommet, två biljetter som några kompisar hade fått över, till "singing in the rain".

"Nu ske je hama te ma" så jag är klar när vi ska åka (jämtskt uttryck som säger allt!!!!)

Mors

Tisdag kväll

Jag är fortfarande såå vansinnigt trööött, jag blir galen, har till och med känt motstånd mot att åka till stugan, det är inte vanligt. Nåväl, nu har jag gnölat, så nu är det gjort, över till roligare saker.

Jag hämtade antisprattelmedicin i fredags, så det blev  bara en helvetesnatt, ett litet vitt piller varje kväll, och nätterna blir betydligt bättre.

Jag har suttit och gjort kort i parti och minut sista dagarna, det är såå roligt, ska hjälpa en kompis att sälja blommor på torsdag, och då har min gubbe lovat att hjälpa mej med att sälja kort i samband med det, är det inte gulligt av honom, det kan ju vara nån som ska uppvakta nån med en blomma dom köper där, och då är det väl ypperligt, att dom kan köpa kort vid samma tillfälle, eller hur???

Det är ett bra tillfälle att tala om att jag har börjat med såna, kommer att se till att alltid ha några färdiga i stugan under sommaren, OM någon helt plötsligt kommer på att dom ska bort nånstans och behöver ett, det är ju min förhoppning att det ska bli så, optimist måste man vara, försöka låtsas vara det iallafall.

Har varit i kolonin idag, och bl.a. grävt färdigt i växthuset för att kunna plantera gurka och tomater där till helgen, det var ogräs i all förbannelse där, så det var hög tid att jag tog itu med det, förberedde även ett land ute, tungt och tråkigt jobb, men belöningen kommer när vi får börja skörda, längre fram i sommar.  Det är ju motion på hög nivå också, inte så ergonomiskt riktigt alla gånger, men jag tar lite eftersom, det är bara jag själv som sätter målen, hur mycket som ska odlas. Jag säjer alltid "iår ska jag inte odla så mycket" hrmpf...nog står jag där ändå med fröpåsar av allehanda sorter "det där verkar kul, det måste jag prova"  The same preci.... (stavning?) as last year, av nån underlig anledning tror inte Anders på vad jag säjer, lite elakt av honom  eller?

Hade påhälsning av en liten söt kopparorm när jag kom dit idag, den låg och solade sej, och jag hann ta kort på den också, efter en stund var den borta, bra, då har du väl pillrat iväg upp i skogen, tänkte jag, men icke sa nicke, när jag flyttade på en jordpåse inne i växthuset, vem låg där, om inte herr orm, då bar jag upp den i skogen, så jag slipper trampa på den.

Nu ska jag sova  gääsp

Myrstack i varje ben..

Ohhh, jag glömde hämta ut mer medicin mot restless legs,..... skulle ha gjort det idag, det straffar sej nu........ benen lever ett eget liv, då går....... det  inte att ligga still....... ja inte sitta heller, det här är ett helvete....... som jag inte önskar någon, så här hade jag det jämt förut, 15-2o ggr upp varje natt var ingen ting, nu sen jag fick prova.......parkinssonmedicin......har jag .....varit relativt .....besvärsfri..........men nu slår det tillbaka........med full ......kraft.....alla streckade linjer, är inget skämt.......det är pauser.....där jag måste ställa....mej upp, och trampa runt.....en stund innan....jag kan fortsätta skriva....nu ska jag .....gå ut en stund......

God natt får jag hoppas

Trött, trött, trött....

Jag har sovit mycket sen jag kom hem, men ändå är jag såååå trött, det blir alltid så här när jag gjort nåt speciellt, och det behöver inte vara en resa, som nu, det räcker med nåt endagsprojekt, så är jag däckad dan efter.

 Jag har ju lärt mej att inte planera in saker, dagarna efter varandra, för att jag vet att jag funkar så, men det är så nedrans irriterande ändå, och det spelar ingen roll om det är roliga saker, det blir lika ändå.


Nåväl, nu har jag gnölat lite, men

 1.  solen skiner
 2. Anders och Yelly kom hem igår, helskinnade
 3. Jag ska träffa tanterna på Röda Korset idag
 4. Morötterna och svartrötterna har börjat gro
 5. Yngste sonen har inte mycket av nian kvar
 6. Min säng är väldigt skön att sova i

Så tillvaron är ju faktiskt väldigt bra

Hej och hå luden tå

Vete katten vad jag gjort...

..men jag har lyckats få två gamla inlägg att hamna på dagens datum ?????? Jag ändrade kategori på ett antal gamla inlägg, och dom andra, utom dessa atvå, har snällt hållit sej på sin plats, men inte dom här "morrr" jag gillar inte när saker och ting händer, som jag inte vet varför, nåväl, om du orkat läst så här långt, så kan jag tala om, att om du scrollar ner en bit, så finns det skrivet om min resa där.

Mors

bild

test

225555-1

kolonistart

Har nu börjat på allvar med kolonin för iår, började anfalla 
landet där vinbärsbusken har stått, det behöver en rejäl
ansiktslyftning ,så jag grävde,  fyllde på med hästgödsel och
kompostmatrial,så det blir lite jord i leran, också, den är så 
kompakt som den är nu, pust.

Tog bara en bit idag, sen hela är färdigt , så ska jag ställa
pallkragar uppepå jorden, på rad, sen fyller jag på med fin jord och
sår i dom iår, så får det joxa ihop sej nere i backen under, så det
blir fin och gosig jord till nästa år, för djupare odling, eller
eventuellt att det blir perennrabatter där, så småningom.

Irene kom hit i eftermiddag, så det blev först kaffe och prat, sen åkte
scrapprylarna fram, jag gjorde en LO med ett fint foto på en röd ros,
jag har pippi på att ta kort på blommor, och har äntligen hittat ett
roligt sätt att använda dom på, ska se om jag kan fota den imorgon, och
ladda up den här.

Nu ska jag lägga mej och läsa en stund, sen sova, och hoppas på att
förkylningen som börjar att smyga sej på, är borta när jag vaknar
(önsketänkande).Natti natti

Hemma igen...

..efter några dagar i Frankrike , har fått se stora delar av södra Provance, eftersom det blev många mil i bil, först och främst mellan flygplatsen i Nice, och där mina vänner bor, i en liten by , La couronne, strax utanför Martigue, tre mil väster om Marseille, bara det var ju 20 mil, visserligen motorväg stor del, men det var vackert ändå.

Första kvällen var det sol och fint när vi kom fram, men torsdag och fredag var det regn, skit också, men vädrets makter kan man ej rå på.
Torsdagen befann vi oss i deras jattefina hus, med utsikt över medelhavet, vi slappade, pratade och sov en stund samtidigt med lillfian på eftermiddagen, kvällen blev det grillad karre med pommes frites och rödvin till det, gott-gott, titta på TV, svenska TV 1 ? var det dom hade, men det var så där lagom slappt och trivsamt.

Fredagen hämtades vi av herrn i huset vid lunchtid, Det var meningen att vi skulle ha promenerat i dom gamla delarna av stan där han jobbar (kommer inte ihåg namnet) men eftersom det regnade blev det utflykt till ett köpcentreum, där det blev lite shopping, bl.a. ett jättefint halsband i antikbehandlad metall och turkosa pärlor/stenar, så nu har jag örhängen från Madeira och halsband från Frankrike, souvenierer som, när jag använder dom, påminner mej hur bra jag haft det när jag varit borta.

Lördagen åkte vi på utflykt västerut, till Camargue, där jag fick se Europas enda koloni med vilda flamingos, svarta tjurar (hmm, borde finnas kor också), vita hägrar och vita hästar, det är slättland, med kanaler, träskmark och laguner, ibland på bägge sidorna på vägen, och som sagt, mycket av dom djur jag räknade upp.
Så stannade vi och gick runt i en liten stad Sante Marie de-la-mer, det första jag såg när vi kom in i stan var ett stall med en hel del hästar, och på andra sidan gatan var det affärer, lite udda kombination. Små bitvis trånga gator, affärer, inga påträngande försäljare, vi fick gå och titta som vi ville, vilket jag tyckte var skönt

På hemvägen åkte vi till en vingård, fick smaka på några viner, jag handlade bara två flaskor vitt vin, hade redan en par flaskor rött för att ta hem, sen åkte vi till Arles för att handla mat, efter det bar det hemmåt igen. En lagom dagstur, som vi avslutade med en promenad ner till stranden, den där vi skulle ha solat på torsdagen , men som jag nu fick nöja mej med att se, det blåste som attan, så vågorna var rätt maffiga, och det är nåt jag gillar, det är ett så mäktigt skådespel.
På kvällen blev det god mat och vin som dom andra kvällarna, och lite stillsamt umgänge med mina trevliga och gulliga vänner, och deras söta dotter som jag fått gosa mycket med, dom här dagarna.


På söndag morgon sken solen, förståss, det kändes lite lessamt att behöva åka då.
Jag blev jag skjutsad till Nice, för att ta flyget hem, Otto dumpade mej vid säkerhetskontrollen, därifrån fick jag klara mej själv, men han stod kvar tills jag hade kommit igenom, så han såg att det inte blev några problem.

Där var det skakigt i knäna, det här var min första ensamresa med flyg, och dessutom där jag måste kunna använda mej av engelska, på flygplatsen pratar dom ju det, så det var inga problem, men jag vet ju inte om jag behärskar det, om jag skulle få en panikångestattack, då blir jag ju blockerad i skallen, så det var lite läskigt, men oj så bra det kändes, när jag satt på flyget, jag hade överlevt trekvart alldeles själv.

Jag känner mej såå stolt, över att jag gjorde det här, hade nån sagt det till mej för tre år sen, hade jag inte trott på det, då hade jag problem att kunna gå till ICA för att handla, vissa dagar, men nu kunde jag, jag växte två decimeter av stolthet, jag vågade, coh det är jag så glad för, att jag kunde följa med dom ner och få uppleva detta, jag sänder massor med varma tankar till mina vänner, att dom ville låta mej följa med.

image19

Inflygning över Nice, Medelhavet ÄR faktiskt så blått som man ser det i resebroschyrerna

image21

Mysko träd där barken hänger i flagor, jag brukar ta kort på skumma växter, så givetvis åkte kameran fram

image20

Utsikt från deras hus, när jag öppnade fönsterluckorna på morgonen, behövde jag bara böja mej ut genom fönstret litegrann, för att se detta.

image22

Som trädgårdsentusiast måste jag ju fota en del växter/blommor, jag skulle inte ha något emot att ha en sån här i kolonin, men den överlever inte utomhus på vintern, tyvärr. Dom hade flera såna här, och jag tog inte kortet efter en par glas vin, det är sluttning där dom växer :)image23

Fartig bild över vinfält, så här såg det ut lite överallt

image24

Här är en bild från stranden, jag hade tänkt ta på mej min nyinköpta bikini, för att dom skulle få ta kort på mej där, iförd den, men jag ångrade mej.
orsak 1. Jag är inte gärna på bild i bikini
orsak 2. Det var rätt kallt
Men det blev många häftiga vågbilder, och det är inte fy skam heller.

Sammanfattningsvis så hade jag sköna dar, Sussie och jag hann prata mycket, och mycket gos med lillfian, god mat, gott vin, gott sällskap, kan man önska sej mer, det ska möjligtvis vara att jag vill åka ner dit fler gånger, men då blir det som vanlig turist, eftersom dom snart flyttar hem.

Tack och hej leverpastej.

Snart packad....

Har snart packat allt, men sen ska jag färga håret (ute i god tid, som vanligt), klippa Anders, som han har bett om i två veckor, kamma Yelly och klippa hennes klor, och helst ska jag vara i säng, tidigt, kl fyra måste jag upp i morgon  Huvva..va hemskt, men, man får ta det onda med det goda, att det förhoppningsvis är underbart väder när vi kommer fram
 Sen ska vi tydligen åka ca 15 mil i bil också, så då får jag ju se lite, på det viset också. Spännande värre, om jag inte sitter och gnager på knogarna, och är livrädd, trafiken är ju lite livligare där, än vad det är här, har jag hört.

Lägger upp en bild här, som jag hoppas på att inte behöva se ute, när jag kommer hem på söndag, att istiden inte kommit tillbaka, hastigt och lustigt.

Kram på er som är in och hälsar på, jag blir jätteglad varje gång jag får en komentar, lycklig som ett barn på julafton "ohhh, det finns folk som vill läsa vad jag skriver"

Vi hörs om några dar, när jag förhoppningsvis har massor att berätta.

elsamaja

image14

RSS 2.0