Så lite vi visste om framtiden!

För tio år sedan, jobbade jag kvällsskift, allt var som vanligt, Tord hade hunnit börja skolan efter sommarlovet, Zsolt och Lillemor hade flyttat hem till Linköping igen, efter sommarjobb på Ericsson, Tommy hade fått förlängt så han jobbade fortfarande kvar, han jobbade också kväll den 27 augusti 2002!
Vi hade varit upp till Jokkmokk på försommaren, när Tommy tog studenten, han hade flyttat hem till oss igen, och framtiden var inte utstakad för honom då, han visste väl inte vad han ville göra, mer än att han ville ha tag i ett jobb, sen fick tiden utvisa vad det blev.
 
Vi själva hade nyligen haft semester, och hade,  som alla andra somrar varit uppe i Jämtland, umgåtts  med kompisar, varit ut och fiskat i Ammerån, träffat släktingar och haft det allmänt skönt, och  helt på det klara med att vi skulle komma upp till Jämtland igen, nästkommande semester, då när vi åkte därifrån.
 
Vi hade våran kolonistuga, där var vi på väg att börja riva altanen, för att bygga ut och glasa in den, vi grävde, planterade, fixade och donade, som vi hade gjort likadant under våra tidigare somrar, och trodde ju att vi skulle fortsätta så, det fanns ju liksom inte i vår värld att det skulle vara annorlunda.
 
Tänk så lite vi visste, och så lyckligt ovetande vi var, helt införstådda med att livet skulle rulla på som det hade gjort hittills!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0