Nu är det offeciellt!

Sådärja!
Nu är det offeciellt, att vi ska sälja våran kolonistuga!
Vi lämnade in papper för värdering, nu i helgen, så nu är det "ute på byn" =)
Vi får värderingen gjord om två veckor, så det är rensa/röja/fixa som gäller fortsättningsvis, mycket är redan gjort, men det är mycket kvar också.
 
Det är ett beslut som vi tog i höstas, och det har mognat fram under sista tre åren, ja sen vi flyttade till Ösmo, och vi sa att vi skulle då ha den kvar så länge Tord bodde hemma iallafall, och han flyttade ju för ett år sedan, så det stämde ju bra.
Jag har alltid haft en fasa för den dan att vi inte skulle orka ha det kvar längre, kolonin är ju nåt som har varit en väldigt stor del av mitt och Anders gemensamma tid tillsammans, vi hade varit ett par i 4 månader, när vi bokade upp oss på vår tomt.
Sen på våren så började vi med en leråker full av ogräs, som vi spettat/grävt oss igenom kvadratmeter för kvadratmeter, vi har nog flyttat runt åtskilliga kubikmeter på den där tomten, eftersom den var slät när vi började, men som vi gjort iordning i olika nivåer.
 
Nu känner jag att det ska bli väldigt skönt att släppa taget, och att kunna lägga mer tid och pengar på att göra iordning tomten hemma, med rabatter och land, lite har vi ju utökat nu i sommar, men mer ska det bli, och så ska vi lämna in och ansöka om bygglov för ett inglasat uterum.
 
Det kommer att bli väldigt känslosamt att lämna ifrån sej det hela också, eftersom vi startade från noll, så har ju allt som blivit gjort, på ena eller andra sättet gjorts av oss själva, även om vi tagit hjälp till en hel del också, men ideerna har varit våra.
 
Den som övertar det hela, kommer iallafall att göra det i den tid som är som finast, med allt som blommar, bär frukt m.m.
 
Här är den rabatt som jag gjorde iordning för två år sedan, och som jag under förra sommaren, flyttade över en hel del växter till, och en del var nyköpt.
 
Den röda som blommar så fantastisk fint, är en temynta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0