Mera scrappat

Åh vad det har varit kul den här veckan, när jag har kunnat ägna mycket tid åt min hobby, det ger mej så himla mycket, att kunna sitta och greja med att göra kort, och...det som väl ändå är det jag gillar mest...göra LOs.
När jag jobbar med att göra nåt kul med ett eller flera foton, så får jag ofta tillbaka känslan som var när jag knäppte dom, och det är så himla roligt, och i och med att det tar en stund att göra varje alster, så hinner tankarna runt ganska mycket, medans jag sitter där.

Två kort och två LOs är det senaste till Allt om Scraps CC, få se om jag hinner nån till idag.

Här var det att använda titeln på en låt


Bildinspiration

Mera scrappat om barnen när dom var små

Vad det är roligt att göra nåt fint med alla foton som finns från det att ungarna var små, ja okej, inte med alla, givetvis, men många av dom, iallafall.

Det är på den  äldsta och den yngsta är det kommit fram foton på den här gången.
Den här veckan går i scrappingens tecken

Efter att ha haft så mycket göra, så att scrappingen har fått stått tillbaka, rejält mycket, så har jag nu tagit igen det den här veckan, och den är inte slut än =)

Idag har J varit här med sin yngste son, flera timmar, så hon har jobbat med sin smycketillverkning, ( titta HÄR så finns lite exempel vad hon skapar) och jag har scrappat, så har vi förstås ätit lunch och pratat en del också, men..tro´t den som vill...det är ganska tyst, för vi koncentrerar oss var och en, på det vi gör.

Det jag gjort är till utmaningar hos Allt om scrap, som fortsätter med CCn veckan ut.
Den här handlar om när vi äntligen fick hem vår nya bil, efter att den hade blivit handikappanpassad, och Anders fick börja köra själv igen, efter 3,5 år där han inte fick köra bil alls, först p.g.a. stroken, och så fick han epilepsi, men...när vi väl fick hem bilen, hade han drygt två års fritt från anfall, så han fick till sin stora lycka, köra en vända själv, redan första dan.

RSS 2.0