Idolutmaningen vecka 3

Jag har aldrig varit så tacksam över att jag har scrapbokkingen, som jag varit sista veckan, det har varit ett av mina sätt att överleva väntetiden som varit, innan vi kan känna oss säkra, på att vi kommer att få flytta.

En del av det jag sysselsatt mej med, är följande LO och ett kort, till Pysselpassions utmaning vecka tre

Det som inspirerade mej var Abbas låt "thank you for the music", som jag gjorde en LO om när min dotter och svärson spelade och sjöng för mej, på min 50-årsfest, vilket jag inte alls visste att dom skulle göra.

Kortet är till utmaningen att göra ett kort med bröllopstema, där något vinrött skulle ingå.Sen har det blivit ett antal julkort och farsdagskort, men dom visar jag senare, nu ska jag gå och lägga mej.

Godnatt!!!

Shit vilken vecka vi har haft....

Du milde vilka känslosvängningar det varit den sista  veckan, eller sista 10 dagarna, rättare sagt....från att vi, på dagen förra söndagen, inte hade en tanke på att vi skulle titta oss om efter en ny bostad, via söndagkväll...få tips om en som var till salu..måndag...ta kontakt med mäklaren...torsdag...vara på visning...nervös väntan på att det skulle vara budgivning i måndags.....genomlida några timmars  väntan på att den skulle starta...nervösa minuter mellan varje telefonsamtal med nytt bud från dom andra...till slut kom det vi väntat på!!! Dom andra drog sej ur...VI VANN BUDGIVNINGEN.....tårar..lycka...lättnad ja alla känslor på en gång.

Ikväll skrev vi kontraktet, vi är villaägare på Tyrsväg i Ösmo, och ska sälja våran bostadsrätt, vi kommer att slippa trappor, vi får allt i ett plan, det blir rymligare även om det blir färre rum, vi får ett garage (Anders kan ha ett litet utrymme för hobbysnickeri)...OCH vi får några av våra bästa kompisar som grannar, och med det nära till våra "lånebarn", och dom har dessutom lovat oss, att köper vi bara huset, och flyttar dit, så kan vi räkna med en hel del hjälp från dom, när det gäller renoveringsarbeten med målning o.dyl. av villan.

Vilka kompisar vi har!!!!

Pysselpassions andra vecka idolutmaningen

Jaha ja, nu har  deadline gått för veckans första utmaning, så nu törs jag visa den här, den som jag gjort till deras 90-talsema.Häng på du också, (pysselpassions idoltävling) det är flera veckor kvar, om du uppger mitt namn, att du hittat tävlingen genom mej, så ger det extra poäng, både till dej och mej, läs om bonusmöjligheten via värvning och ta chansen att få extra poäng.

Scrappat vid träffen i med handarbeta.se i september

Jaha ja, flitens lampa har ju inte direkt lyst när det gäller uppdateringar från min sida, men här kommer jag att visa dom LOs jag gjorde när jag var på en tvådagars scrapträff i Stockholm, med mååånga andra scrapgalna människor.

Det var supertrevligt, superinspirerande, supertröttande jaha, vad mer....jo en helt enormt rolig helg, där jag lyxade till med att bo på hotell, natten emellan, så jag slapp åka emellan.


LO till en BOM-utmaning (boken om mej) där jag skulle beskriva mej själv med ett
ord, jag behövde inte tänka så länge =)En LO om min bror på sin motorcykel, där han har Yelly framför sej på tanken, titeln
är "knutte med lurvig spätta", det var en del som reagerade på kontrasterna mellan fotona på en motorcyklist
och alla blommorna jag dekorerat med, det var lite det jag ville åt, så det var
kul med såna komentarer.En LO om Tord, och hans musikaliska sida, titeln är lite dubbeltydig, dels är fotona från det han var 1, 2 och 3 år, sen är det meningen att man ska tolka det som att han räknar in takten.

Den här gjorde jag utifrån ett månadspaket från skaparlusten

Den här är om kompisen M och Anders svamputflykter, som dom gör en gång varje höst, och som har blivit väldigt betydelsefulla, speciellt dom åren nu efter att Anders fick stroken, att dom ändå har kunnat ta sej ut.


Lite annat än scrappat

Här kommer lite annat än bra scrapping för hela slanten,
En kragsjal, som jag har stickat åt en kompis, den var superrolig att sticka, så det blir det fler av, har laddat med lite garn, nu när Pyssel och Ting säljer ut allt i sin butik.


Jag lever, men har hamnat i en trötthetsperiod ZZZZZZZZ...

Så här länge tror jag inte att jag dröjt med uppdatering tidigare, men sista veckorna har jag varit halvdöd, jag har hamnat i en riktig trötthetsperiod, så som jag gör med jämna mellanrum, och det är SKITJOBBIGT!!!!
Allt jag ska ta mej för tar sån tid, och för varje grej jag gör så förbrukas krafterna såååå fooooort.....blähhhh

Nåväl, scrappat har jag iallafall gjort en hel del, jag lovar att visa närmaste dagarna, men jag börjar med den jag gjort till pysselpassions Idol-tävling.
Man skulle scrappa om nåt som varit betydelsefullt för en, under dom sista fem åren, och den här trissen i killar, som vi får ta så stor del av, har verkligen hjälpt oss mycket, i allt svårt som vi gått igenom.Text:
"Våra små lånebarn har verkligen varit oss till stor glädje, under våra sista fem år, som har innehållit både sjukdomar och olyckor. Tack för att vi får rå om er så mycket"

RSS 2.0