Min offentliga förankring

Som jag skrev i förra inlägget, så ska jag offentliggöra min kamp mot vikten med att skriva här, vad jag äter och hur jag rör mej, visst, jag kan skriva vad som helst, och ingen kan kolla mej, men då lurar jag bara mej själv, och det vore ju oerhört korkat.

Jag är inne på tredje dagen av camebridgekuren, och det har gått väldigt bra, och ändå fick jag en rejäl svacka igår, där jag lätt hade kunnat falla i tröstätarvågen, men jag klarade det, och det är jag oerhört stolt över.
Jag ska köra tre veckor nu, så får vi se hur det ser ut då, jag växlar väl över till viktväktarmenyer då, för att balansera upp det ett tag, så kör jag en vända till efter några veckor.

Onsdag 7/1
Frukost: Kall soppa
Lunch: Varm soppa
Middag: Grillad kyckling, ungsstekta grönsaker 1 apelsin
Kvällsmat: Kall soppa

Motion: 20 minuter 

Antal steg: 2500

Torsdag 8/1
Frukost: Varm soppa
Lunch: Kall soppa
Middag: Grillad kyckling, grönsaker, några paranötter
Kvällsmat: Kall soppa

Motion:45 + 20 minuter hundpromenad

Antal steg: 5243

Fredag 9/1
Frukost: Varm soppa
Lunch: Kall soppa
Middag: Barbequegrillad kyckling, morot, blomkål, apelsin, några paranötter
Kvällsmat: Yoghurtbar till kaffet

Motion: 45 + 45 minuter hundpromenad, 15 minuter stavgång

Antal steg:8222

Jag råkar älska grillad kyckling, men det var väl inte direkt planerat att det skulle vara tre dar på raken, men det har passat bra in efter vad dom andra har ätit, och det är lätt att köpa ett färdiggrillat kycklinglår , så vet jag att det är nåt vettigt jag äter, lätt att ta med sej, tillsammans med grönsaker, som igår när vi var hos J och T.

Nu ska jag krypa ner under täcket och läsa bok en stund, innan jag somnar.

God natt

Nytt år, nya vyer

Jag har varit väldigt tyst här, under lång tid, men vi har haft datakrångel under en lång tid, och jag är inte riktigt överens med vår bärbara, så då har bloggandet fått legat nere, datorn är inte iordning än, så jag får krypa till korset och använda den här, delar är beställda till den andra, så det är nog snart ordning på torpet, med den också.
Jag hoppas att alla har haft en underbar jul och nyår, och fått ni har fått vila upp er, så ni orkar gå in i det nya året med nya krafter.

För min del kommer ju första delen att upptas mest av kartonger, kartonger och åter kartonger...puh....
Nu börjar det att närma sej flytt, inte många veckor kvar, så det gäller att ta lite varje dag,förmodligen är det mer att göra på slutet än vad jag tror, ändå, det brukar ofta bli så.

En annan sak som jag ska göra nu, i tre veckor framåt, är att köra en vända till med Camebridgekuren, jag gjorde det förra året, med en viktminskning på 10 kilo, på fyra veckor, sen har jag försökt en par vändor till, men invaggats i den tron att nu går det av sej själv, vilket det ju inte gör, så nu gör jag det mer offentligt....jag kommer att skriva här, varje dag i tre veckor, och fylla i en tabell, där jag skriver hur jag äter, samma som jag gör på en lista jag sätter
på en skåpdörr, i köket.

Det känns som om det inte är lika lätt att fuska, när jag skriver upp det här, för då är det skamset att erkänna, att jag fuskat =)

Ha en bra dag, mina vänner

RSS 2.0