Det går framåt =)

Det var bra att jag blev tipsad om det här  http://publishme.se/83383/entries/article/91103926/
för jag ligger väldigt bra till när det gäller julkorten, plus lite annat som jag gjort.

Nu har jag 21 nya alster och med LOn i förra inlägget
 så har jag gjort 52 av dom hundra, alltså drygt hälften, och jag har haft vaaansinnigt roligt under tiden =)

Nu är det så många nya så jag orkar inte fota och lägga upp dom här.

Blev ej gäst-DT hos grodans...

...men jag tycker själv att jag gjort en superfin LO på Yelly, och det är det viktigaste, även om det är klart att det hade varit kul att få prova på en DT-plats nångång, men men, det går flera tåg.


Beställningskort och en LO

När jag var hos Irene förra veckan, så gjorde jag en LO helt klar, och en som jag ska komplettera lite, innan den är klar, jag har även gjort ett kort, mitt andra stafflikort (hur kul som helst att göra) som Anders ville ha när han skulle åka in på Öppet hus, hos DHR Stockholm, som har flyttat till Sollentuna.
Dom är tre stycken som jobbar där, så stämpeln med tre som tittar upp ur en blomkruka, tyckte jag passade bra, dessutom så hade han en blomma med sej också.

Med födelsedagskortet i förra inlägget, plus dom här två, så har jag nu gjort 30 av mina 100 alster se HÄR
Riktigt nyttigt att ha den här "pressen" på mej, för det hindrar mej från att göra beställningar, fast jag ser en massa fina papper, bl.a. en massa nya julpapper, men nej, jag ska hålla mej tills jag gjort 70 grejer till, så det så!!

Efter en helg med 50-årsfest på slottet

Det är tisdag, jag är genomförkyld, men jag har härliga minnen från helgen som var.
Vi var inbjudna till 50-årsfirande, vännen Morgan ramlade in i 50-taggarnas skara den 3/9, men festen var i lördags.
På inbjudan stod det att vi skulle samlas nere i hamnen, sen visste vi inte mera, där blev vi hämtade med buss, för att sen åka till Häringe slott, där vi välkomnades med champagne, för att sen äta en god buffemiddag, med en massa godsaker på, för att sen få lite tid att titta oss omkring, och ta lite luft.
Sen väntade kaffe och tårta innan det blev paketöppning.
Fram mot kvällen tog bussen oss tillbaka till Nynäshamn, trötta och nöjda efter en härlig dag, i trevligt sällskap.

Jag hade gjort ett kort till honom, där jag tog fasta på hans naturintresse, men här är han ute på en svampplockartur, så älgen behöver inte se så ängslig ut =)

Några julkort till så i år behöver jag nog inte stressa fram i december

Här är tre julkort till, så nu har jag gjort 27, alltså drygt 25 % av min utmaning, 100 innan jag får handla nytt scrapmatrial, det här är en utmaning som jag ska ge mej själv, nån gång emellanåt, för det är välbehövligt, jag har ju ett antal scrappapper att använda upp, det är som med tyger, när jag syr, jag hittar alltid nya tyger, som är mycket finare än dom jag redan har hemma =)

Julkort nr 17


Julkort nr 18


Julkort nr 19Inflyttningskort och presenter

Jag och Anders har varit på besök hos kompisar som nyss flyttat ihop, i deras nya gemensamma lägenhet, som var väldigt fin, ljus och rymlig.
Först så åkte jag dit vid tolv, så jag och Irene åt lunch och sen hade vi några timmars scraptid, på tu man hand, innan Ove kom hem, och Anders dök upp så vi kunde avnjuta en god middag, och efter det hade vi en par timmars småprat, alla fyra tillsammans, mycket trevligt.

Som inflyttningspresenter, gjorde jag ett blomsterarragemang, altrade en burk som jag fyllde med flingsalt, gjorde ett kort plus att dom fick en burk som jag altrat tidigare, för att spara småpengar i.

Med dom två scrapalstren så ligger jag nu rätt bra till, i utmaningen mot mej själv (läs här om du blir nyfiken) , med dom här så har jag 76 kvar att göra, (jag har redan gjort 3 till, men dom är inte fotade och klara att läggas upp här).

Kärleksört, crysatemum, frökapslar av clematis, gräs (vet ej namnet)


Första stafflikortet jag gjort, klart beroendeframkallande =)Fritidssyssla i kolonin

Söndagen gick i lugnets tecken, tog det lugnt ett bra tag, innan jag krälade ur sängen för att baka scones, som vi sen avnjöt till frukost, det blev långsittning vid frukosten, eftersom Tommy och Malin var hemma över helgen, dom var bjudna på dop på lördagen, som sen visade sej vara ett bröllop också, så det blev lite prat runt det,  dom visade lite foton på det vackra brudparet, och deras söta dotter.
Ungdomarna fixade lunch, så den var klar innan dom åkte till Nynäs för att hämta Tommys pappa, för han skulle äta lunch hos oss, och umgås en stund, innan Tommy och Malin vände åter till Örebro.
När dom hade åkt, så packade vi in oss i bilen, och åkte till kolonin, för att ha en lugn och slapp eftermiddag o kväll, vi gjorde inte många knop, inte i nyttoväg iallafall, jag lyssnade på talbok och scrappade, och det blev en LO och tre julkort.

Med dom här så har jag gjort 22 av mina hundra alster innan shopping av nytt scrapmatrial, läs mer om det HÄR

En LO med foton som kära kompisen Jozzebelle tog på mej, när vi lånade hus hos Charlie, i hennes butik i Västerhaninge, i oktober förra året, vi var ut och köpte lunchmat, och då fick jag ett tokryck, och började lattja bland dom torra löven =)
Nr 14


nr 15


Nr 16


RSS 2.0