Så det kan bli!!

Jag har gjort en LO där jag har använt Pion designs underbara papper, och tänkte delta i Mollys sommartävling med den, där man skulle ha med en dikt!!
Nu när jag tittar efter, så visar det sej att det var månadens kitutmaning som det var dom kriterierna för vad som skulle vara med, så även om jg har köpt papperna från Mollys, så lär det nog inte räknas =P

Nåja, jag är väldigt nöjd med min LO, det är väl huvudsaken )=
Underbart lördagsmys i kolonin

I lördags hade jag besök av Ann-Marie (Jozebelle) i kolonin, för en heldags pyssel och skratt, varvat med lite mat och fika.
Korkad som jag var så tog jag aldrig några kort på A-M när vi gick runt i området, eller ute på min tomt, så jag har inget att scrappa om den dagen "stångar mitt huvud i väggen"....

Nåja, under lördagen så gjorde jag några kort, tre som blev helt klara, och dom visar jag här nedan.


Sommartävling hos Allt om scrap

Nu när det är sommaruppehåll med Allt om Scraps inspirationstidning så finns det en utmaning att sätta tänderna i under tiden vi väntar på att nästa säsong börjar igen =)

HÄR kan du hitta skissen och villkoren för att delta

Det finns både LO och kort-klass, och här har jag gjort en LO, där jag använt papper ur Maja Designs "skärgårdsliv" som jag köpt hela serien från Mollys scrapbooking
Dom stora bokstäverna var med i julikitet från Mollys

"Vill ni se en stjärna"


Ovanstående gjorde jag när Irene och jag hade en heldag med mat, fika och scrapping,
hos mej i kolonistugan, jag gjorde lite annat också, bl.a.en LO till min BOM (boken om mej)
som beskriver hur jag har fått mina namn.

Till den har jag använt papper och bokstäver ur Mollys julikit
I övrigt är det div dekorationer ur mina gömmor

"Hur fick jag mina namn"Dop kort och doptavlor

I helgen som var hade jag gärna velat vara uppe i Jämtland, närmare bestämt i Myrviken, för att vara med på goa vänners bröllop och tvillingdop.
Nu hade jag inte möjligheten att vara det, men jag var med dom i tankarna, iallafall, plus att jag hade skickat upp dop och bröllopspresenter.

Bröllopspresenten får inte brudparet förän på sin ettårsdag, eftersom det är en ask med, förhoppningsvis många skrivna lappar med olika saker, som dom som var med fick lägga i, och dom får dom läsa om ett år =)

Dom små tvillingpojkar som döptes, fick varsin tavla och kort som jag gjort, garanterat säkert att dom inte fick dubletter av dom presenterna!!
RSS 2.0