Mina alster till ansökan hos Pion design

Jag skickade in ansökan till DT-plats hos Pion design där man skulle använda deras egen kollektion av papper, till största delen.
Jag var ju som vanligt väldigt hoppfull, att jag skulle bli utsedd, men nej, det blev inget.
Det var säkert enormt många sökande, och jag är supernöjd med det jag gjorde, så även om jag givetvis blir besviken att inte bli utvald, så vet jag att jag gjorde mitt bästa.

Lo med foto på mej när jag var ca 1 år
Grattiskort
En tom chokladask

Tårta till en 50-åring

Anders fyller 50 på onsdag, och idag har vi haft lite vänner och alla barn med respektiven hemma här, för att fira honom, jag tipsade alla om att om dom hade problem med present till honom, så var ett bidrag till en resa på Moselfloden en bra ide´.
När vi var med i Ösmo Folkdansare, så var vi till en lite stad som heter Kröv, på dans och vinfestival, vid två tillfällen.
Vi har under några år pratat om att det skulle vara lite kul att åka en flodfärd på Mosel, för att på det viset återuppleva lite av det vi var med om där, på ett lättare sätt, än om vi skulle åka dit när festivalen är, för det är jobbigt för Anders med mycket folk och att ta sej fram längre sträckor, utan att ha rullstolen med sej.


Med utgång från det så dukade jag med små vinglas, som vi har kvar från dom två åren vi var där, som jag satte värmeljus i, och så gjorde jag dekorationer till tårtan, en vindruvsklase och så en blå slingrande grej som ska symbolisera moselfloden.
Fyllningen är citronfromage och chokladmousse.


Pulsvärmare i bomullsgarn

Det fanns ett mönster i Allers nr 11, på ett par supersöta
pulsvärmare i bomullsgarn.
Jag hade garn hemma, så jag kastade mej genast över
beskrivningen och gjorde mej ett par.

Dom är stickade i Mandarin petit


Dekoration i köket

Vi har en fönsterluft hängande på en vägg i matrummet, som jag tagit vara på från mitt föräldrahem, och så har vi skrapat, målar och fixat iordning den för att ha som dekoration.
Jag har inte riktigt vetat vad jag ska ha i den, tanken var att jag ska två krokar i överkanten på varje ruta, för att i dom kunna hänga små tavlor och sånt, och lätt kunna byta ut, utan att göra nya hål i väggen.

Jag har inte kommit så långt, men kom på att det är ju en ypperlig ide, att ställa dit LOs som jag gjort, och som kan vara trevligt att njuta av, utan att behöva ta fram nåt album, och det är lätt att kunna byta efter vilket humör eller säsong det är =)

Nu är det kärlekstema, vi ska fira Anders på lördag, för han fyller 50 till veckan, och då tycker jag att det kan vara lämpligt med en LO från vårat bröllop, en från Anders 40-årsfest och en från min 50-årsfest.
På alla tre är det sångtexter som jag scrappat, och som har stämt in i sammanhanget.


Chans att vinna scrappaket


Ta chansen att vinna scrappaket, du kan gå in och läsa hur du ska göra, om du klickar på länken "facebookgrupp".
Det finns några platser kvar till den stora träffen, anmäl dej och ta chansen att få en hel helg med bara pyssel och umgänge med trevliga (och vissa lite galna) människor =)Bloggadress

FacebookgruppUnderbart söta dockor

Såna här dockor, Rubens barn,  går det att beställa hos Mias garn och färgstudio.
Dom är underbart söta och går att tvätta.
Dom finns i många olika utföranden, (gå in och titta på deras hemsida) och det går att köpa kläder och accecoarer som napp och nappflaska till dom.

Ett tips till dop eller nyföddspresent =)

Dom finns i olika hår, hud och ögonfärg, så man kan hitta en som påminner om barnet som ska ha den.


Bild lånad från deras hemsidaMeriter som jag kan använda i jobbet =)

Inte trodde jag, att jag skulle få användning av mina kunskaper i scrapbooking, nu när jag jobbar i en garnbutik, men det visar sej funka aldeles utmärkt =)
Det här är mina första, och det ska bli en par skyltar till, en ganska stor, dom hoppas jag på att kunna göra nästa vecka.
Virkad kant runt en pappskiva med stansade hål, och stansade bokstäver.


Här har jag använt en kantstans, till den inre lila spetsen, och stämplat med lila distresser på rosa cardstock till yttre delen av paspartoun.


Så här tjusigt ser det ut, uppsatt på en stolpe, direkt när kunderna kommer in.
Går inta att missa, så att säga =)


Här har samma kantstans kommit till användning, där jag gjort prisskyltningen till några av dom fina lyxiga garnerna, som vi fick in i förra veckan.


Här är det virkade Påskliljor, som jag förstärkt stjälkarna med tråd, och stuckit ner i oasis, som sen är täckt med sjösten. Den krukan står i vårt vårskyltade fönster...


som syns, om än dåligt, här under.
Med hjälp av Mias svärmor, så har jag virkat blomslingor som den fräna cykeln är dekorerad med.
Dockan som sitter på är från Rubens barn, som finns att beställa i butiken.
Dom dockorna kan vara en bra doppresent, det finns många olika att välja mellan, så det går att få med hår, ögon och hudfärg som liknar barnet.


Hemsidan till Mias garn och färgstudio ligger nere för tillfället, så det är ingen ide jag länkar dit.
Återkommer när det blivit ordning på torpet igen.

Mars månads början

Då är det väl lagom att visa några nya julkort.....eller!!!!

Vi scrappare är ju ett konstigt släkte, och en del av er har väl redan läst om att jag är med i en utmaning, där man ska göra ett julkort i veckan, hela året, för att inte behöva stressa när det närmar sej jul.
Det var extra bra att jag hoppade på den här utmaningen, eftersom jg fick beställning på fem julkort, i mitten på januari =)
Det var en kund i garnbutiken, som hade köpt av mej före jul, och hennes syster blev så förtjust i kortet hon hade fått, så hon ville köpa fem stycken.

Här är julkorten för

Vecka 7


Vecka 8


Vecka 9


På vecka 8:as kort, har jag dessutom lyckats med når som jag har bestämt att jag ska göra under året, använda sånt som har legat oanvänt länge!!
Här är det snöstjärnorna som jag fick för nåt år sedan, men som inte kommit till användning.
Det är ju skrämmande, när jag rotar bland mina scrapsaker, och hittar sånt som jaginte ens visste att jag hade, dags att rota runt lite oftare =)

RSS 2.0