Ja här har det inte varit nån aktivitet så det stör!!

Jag vet att jag har varit skamligt slö med att uppdatera min blogg!!

Men jag får väl bättra mej =)

Sommaren har varit underbar, vädermässigt, omväxlande sol, värme och regn, så i utomhus har det växt så det har knakat.
Liten sammanfattning av sommaren, jag testade att gå upp i arbetstid, som inte gick någe bra, mycket tid i kolonin, målning av hus både kolonistugan och hemma.
Sen har jag, för första gången på 9 år, haft semester!!
Dom har ju kommit på att även dom som arbetstränar, behöver semester, ändringen trädde i kraft 1/1 2011.
Undra hur dom tänkte innan, kanske vi skulle vara annorlunda än andra, och bara kunna nöta på, för vi har ju varit hemma i flera år redan, så vi behöver väl inte vara lediga!!

Stor del av tiden tillbringade vi i Jämtland, bl.a. där jag är uppväxt, Trekilen.
Det har varit sommarboende sen vi flyttade därifrån 1964, men nu i sommar, så har min bror flyttat tillbaka dit, efter 43 år i Dalarna.
I och med det så har det blivit hela fyra personer året-runt-boende där.
Han har kämpat och renoverat hela sommaren, så nu är kåken brädfodrad/målad, nya fönster runt om och ny farstukvist, sååå himla fiiint!!


Här nedan så är det utsikt från gården, tagna från samma punkt, men jag har vridit mej lite till vänster när jag tog den nedre bilden.
När man är bortrest en par veckor, så är det tur att vi har snälla goa grannar, som passar vårt hus, vattnar blommor och klipper gräset.
Ikväll lagade jag lasagne, och gjorde en tårta, så vi gick in till dom och bjöd dom på mat och fika, som tack för hjälpen.

Tårtan har rulltårtsbottnar, fyllning av mintchokladmousse och apelsinfromage, utanpå var det lock av sugerpaste, det spritsade är tit chikladfrosting.

Den var god!!


RSS 2.0