Det första jag gjort i reklamsyfte

Jag var hos Anneli, på Pyssel och Ting, på Fredsgatan  i Nynäshamns centrum, igår, och gjorde två LOs och två kort, som hon ska använda när hon skyltar om, och ska skylta med scrapsaker, bl.a. dom underbart söta Nalle Puh- clearstampsen, som jag har använt på två kort, och så nya bäbispapper, med fötter och händer på,  som hon ska hänga upp i skyltfönstret.

LOsarna  valde att göra ganska enkla (fasen vad det är svårt) för att det ska locka nya eller inte så vana scrappare att våga försöka, förhoppningsvis.


Allt matrial jag har använt finns i butiken
Scrapfebern avslutad

Tyvärr hade jag inte ork att göra så många utmaningar, nu när Magdas hade scrapfeber fredag-söndag, men några blev det iallafall.

Här skulle det vara glitter och glamour, och jag har använt en hel del stickles här, plus att blommorna är glittriga från början.

Romantiskt shabby var kriterierna som skulle uppfyllas här, där jag har scrappat min brudbukett.
Kitutmaningen


Och till sist ett gammeldags julkort


Nu var det många roliga utmaningar som jag inte hann, men som jag säkert kommer att göra i efterhand, för att det gav mej inspiration.
Tack till Magdas för en trevlig helg (gå in och ta en titt där, det är en supertrevlig butik, med kanonmycket fina saker, och väldigt snabb leverans.

Häftiga stämplar

Här är det fråga om udda stämplar, men riktigt roliga, det är utlottning av dom i här hos Starving artiststamps


PartnerskapskortÄr du intresserad och vill köpa nåt kort???        

Dom är 15 X 15 cm    Pris: 50 kr st + 12i porto om du vill att jag ska skicka kortet till dej     

Övriga kort hittar du här          Pris alla kort här


 Alla kort levereras med kuvert och i cellofanpåse

1


2
3


4


5


6


7


89


10Kalvöängeln

Nu har jag äntligen fotat mitt senaste försök, inom nån ny slöjdform, en som jag länge har varit sugen på, att prova, luffarslöjd.
För ovanlighetens skull, så är det ett litet projekt jag startat med, istället för som jag brukar göra, kasta mej över nåt stort, som blir hopplöst att genomföra.

Resultatet blev

KALVÖÄNGELN som har fått namnet av att jag hade den till försäljning, för första gången, i Kalvö koloniområde när vi hade höstmarknad. Den är iordninggjord med upphängningstråd av nylon, så den ser ut att sväva fritt. Lämplig att hänga i ett fönster eller liknande.

Pris 55 kr + porto  5.50
Den är ca 5 cm hög, och finns att få med pärlor i


1  Vit

2  Vit-blåmelerad

3  Rosa

4  Gul-orange melerade

5  Lila enfärgad 
    Lila melerad

6 Turkost melerad
   Turkost enfärgad 

   Ljust gul

  Vit-orange melerade

   Terrakotta  ljus 
   Terrakotta  mörk
Du som funderar på att köpa en av mej till present, titta på mina kort, som jag säljer  jag kanske har något som passar till mottagaren, den här ängeln är så liten så den är lätt att stoppa in i ett kort.

RSS 2.0