Utlottning hos Magdas scrapbooking

Gå in HÄR och ta chansen du också, att delta i lotteriet av dom här söta stämplarna, gå samtidigt in i butiken och kolla en stund, där finns mycket fint att titta på, och det är en toppenbutik när det gäller service, så passa på att beställ när du ändå är där, jag har beställt av dom hemliga paketen frlera ggr, och alltid varit väldigt nöjd.

Min nya kärlek, när det gäller scrapping, vad trodde du =)

Jag såg en sån här korg i måndags, och blev helt såld, så i tisdags gjorde jag först en, när jag jobbade hos Charlie, på scrapbox, och så ville hon att jag skulle göra tre som hon kan ha pennor i på butiksdisken, så det blev en färdig, och två påbörjade, som jag ska fortsätta med imorgon, och så igår började jag med en femte, som jag gjort färdig nu ikväll.

Dom är grymt roliga att göra, och inte svåra heller.

Den här har jag gjort för att ha pennor i, vid min scrapplats, och så skickar jag samtidigt in den till en tävling, hos Millas, där det ska vara Tim Holtzstuk på det man gör.

Det jag tänker på, när jag hör talas om Tim Holtz, är metalldetaljer, och här har jag hållt ihop alla flikarna med en kulkedja av metall, och så har jag satt ett kinesiskt mynt, plus en smyckedel på toppen.
Sommarlayout

Hos Scraplagret, en relativt nystartad webbutik, så har dom nu en tävling, med tema "sommar", och för mej så kretsar ju sommaren mycket runt kolonistugan, och odlingarna där, så det blev en LO med foton från när allt har vuxit upp, och vi kan skörda både grönskaer, bär och frukt, det är en underbar tid.
Jag har medvetet skippat att använda allt för mycket dekorationer, för papperet är så fint i sej, och så vill jag att fotona ska synas riktigt bra.

Det vänstra är vårt äppelträd med massor av frukt, och stora fina dahlior under, det högra är jordgubbslandet, lådor med morötter, svartrötter och så är det störbönor.
Fotona är tagna i en lite annorlunda, men spännande vinkel, uppifrån altanen.
Mera scrappat till Cybercropen

Här har jag inspirerats av en skiss, som är en utmaning i AoS cybercrop.

Ett kort där man skulle använda minst två band och embossa något, jag har gjort det på blomman, och även den smala pappersremsan ovanför spetsen.


Himmel vad det är kul med inredning

Här är min hett eftertraktade smycketavla, av en gammal tavelram som jag målat med guldfärg, och så har jag häftat fast en bit kycklingnät, och bakom har jag en skiva som jag klätt med ett halvt genomskinligt guldfärgat tyg.

Den sitter på väggen i sovrummet, och det ska komma upp lite foton och sånt i guldramar också, plus att jag har sett en väggljusstake i Jotex, som jag vill skicka efter, och sen spraya med guldfärg.
Det är guldiga lister på dörrarna i vår garderobsvägg, och så i och med att vi har bruna väggar, så har jag fått för mej att inreda med lite orientaliskt stuk, skickade efter två rottingkorgar från Ellos, som vi har dels som förvaring, och så har vi varsin att lägga sängöverkast och kläder på, istället för stolar.

Så småningom ska jag byta ut gardinstängerna också, för dom har sett bättre dagar, men dom duger tills vidare.


dopkort
Solskensbarn

Ett foto som är 14 år gammalt, men jag tycker så mycket om det, hans glädje när han har dragit upp ett helt knippe morötter, är stor.

Utmaning utifrån en skiss och med tema sommar och sol hos AoS


Cyber crop på Allt om Scrap

F.o.m den 2/5 - 12/5 är det Cybercrop på AoS 
Häng på alla scrapglada, även om du är ny medlem så får du delta.

Jag har altrat den här lådan till tävlingen "vintage" och jag är grymt nöjd med den.Insida

RSS 2.0