Diverse saker som jag gör


Insnöade, på riktigt!!

Så här är läget hos oss nu, som tur var så sköt jag upp ytterdörren vid tre i natt, så att jag fick undan dom tre dm som hade drivit upp mot den då, för det var ändå mer nu på morgonen.
Hade jag inte gjort så i natt, så hade vi fått klättra ut genom ett fönster, för att skotta undan snön utanför dörren, för att ta oss ut.
Det har kommit helt osannolika mängder snö i natt, till och med mera, än det stora snöfallet som var i november, förra året.

Klockan 02.30 på natten.


klockan 10.30

Önskar du att du var barn och fick ha en egen adventskalender??

Om du är scrappare, då finns den möjligheten HÄR

Kom in och regga dej på Allt om scraps forum, så ser du vad du kan få vara med på.

Kom på studiebesök på min nya arbetsplats

Här kan ni på ett enkelt sätt, kunna få se hur det ser ut där jag jobbar nu.
Det är väl inte så svårt att förstå, att jag trivs i den här miljön, eller hur =)

Ni som bor så till att ni kan, får gärna komma in i verkligheten också, det ligger på Åby-plan i Västerhaninge (lilla centrum).
Kommer du med tåg, så ska du, istället för att gå upp för trapporna in mot butikerna i centrum, gå åt andra hållet, mot gångvägen, där står det en skylt med "Åbyplan".
Fortsätt gångvägen till den kommer upp för backen, och där har du en gångtunnel på vänster hand, gå genom den, och på andra sidan håller du lite snett till vänster, när du går in mot huslängan, då hamnar du där jag jobbar.

Välkomna in!!
Jag är där tisdag, torsdag och fredag.

Torsdagarna är det stickcafe mellan 15-20, ta med dej ett påbörjat arbete, eller handla i butiken och börja på ett nytt, fika finns för 20 kr, och så har du möjlighet att få råd och hjälp med det du gör.

Hundens morgonrutin

När Yelly upptäcker att jag är vaken, då kastar hon sej upp på min bröstkorg, lägger sej där, och kör in sin luviga nos i mitt ansikte, som en liten påminnelse, att "nu är det gosestund sen vill jag ha mat".

Jag chansade och tog ett kort, som visserligen blev suddigt, men det gör inget, för det ser iallafall rätt kul ut, med min näsa och så Yelly som glor rakt ner i mitt ansikte.


Farsdagskort i höstfärger

I  Allt om scraps nättidning, är det en utmaning att göra ett farsdagskort, som ska gå i höstfärger, genast tänkte jag mej en far som är trädgårdsintresserad, och gör dom sista planteringarna och fixandet av växter så här på höstkanten.
RSS 2.0