Helg i kolonin

Hemma igen efter en härlig helg i kolonin.
Fredag vkäll hade jag några timmar för mej själv, då blev det scrapping och lyssnande på ljudbok, "Barn av sin stad" av Per-Anders Fogelström.
Jag gjorde klart en doptavla som jag hade på beställning, och så några julkort, som var delvis påbörjade, och igår gjorde jag ett nyfödds-kort.

Beställd doptavla


Korten är till salu, så om du är sugen på ett annorlunda och unikt julkort, så skriv en komentar så jag kan kontakta dej.
HÄR och HÄR finns det flera julkort

Kort som är 10 X 15 cm kostar 35 kr   Frakt för ett kort : 6 kr

Kort som är 15 X 15 cm kostar 45 kr   Frakt för ett kort :
12 kr

Dom här är 15 X 15 allihopa

Det är en specialvikning på dom här, som kallas för Z-folded card, hur det ser ut när man viker upp dom kan du se här


Julkort nr 9


Julkort nr 10


Julkort nr 11


Julkort nr 12


Julkort nr 13Kort till en nyfödd pojke


Med dom här så har jag gjort 18 alster av min utmanig mot mej själv,att göra 100 alster innan shopping, så då är det 82 kvar.
Bra med julkort, för då händer det mycket under kort tid.


Beställningskort

Jag fick en beställning på ett kort, till en som ska fylla 70 år, och som är snickare.
Det var kul att göra, eftersom jag hade snickar-hÄngelpojke uppstämplat, sen jag var hos Anna-Lena ,(scraphönan) i somras, så fick jag ju användning för den här, perfekt!!

Vikningen kallas för z-folded card, och är en av mina favoriter, när det gäller att göra kort.
Ihopvikt ser det ut liknande julkorten i förra inlägget.Skapat av sånt som jag har hemma

Jag har ju, som jag tidigare skrivit här, gått med i en utmaning, eller rättare sagt, gett mej själv en utmaning att scrappa av sånt som jag redan har hemma, för jag är ju, som så många med denna hobby, väldigt pigg på att handla både papper och dekorationer, trots att jag redan har en hel del "rodnar"!!

Här har jag två LOs och några julkort gjorda, så nu är det 89 kvar innan nästa matrialshopping.


Korten är till salu, så om du är sugen på ett annorlunda och unikt julkort, så skriv en komentar så jag kan kontakta dej.
HÄR och HÄR finns det flera julkort

Kort som är 10 X 15 cm kostar 35 kr   Frakt för ett kort : 6 kr

Kort som är 15 X 15 cm kostar 45 kr   Frakt för ett kort :
12 kr

Dom här är 15 X 15 allihopa

Det är en specialvikning på dom här, som kallas för Z-folded card, hur det ser ut när man viker upp dom kan du se här

Julkort nr 4


Jukort nr 5


Julkort nr 6


Julkort nr 7


Julkort nr 8

Dags att förbruka lite av sånt som redan finnsEn utmaning till att nvända det som redan är inhandlat.
Jag såg det här innan jag gjorde korten i föregående två inlägg, här och här så jag har iallafall gjort fyra av dom hundra, som jag redan har visat upp.
Jag har två kort plus två LOs som jag har gjort, men inte lagt upp ännu, så jag har 92 kvar att göra!!

Undantagen är om nån beställning kommer in, som jag behöver köpa nåt speciellt till, annars inge handlande av förbrukningmatrial, när det gäller scrappingen =)

Beställningskort som var en riktig utmaning att göra!!!

Jag fick en beställning, på ett kort till ett par, som båda fyller/har fyllt 50 under året, och så även skulle gifta sej, och det är ju en kul grej att få äran att göra ett sånt, ja det är en ära att få beställningar på alla kort, men en sån här grej, är ju lite utöver det vanliga.

När jag frågade lite om det fanns några speciella intressen, egenheter osv när det gällde jubilarerna, så var svaret att han älskar att fiska, hon att gå på loppis, dom träffades via en trädgårdsutbildning, dom är dessutom kolonister i samma område som vi, så trädgård är ju ett stort gemensamt tema.

Jag började att gno geniknölarna lite (en hel del fick jag nöta på dom) innan jag kom på hur jag skulle utforma det hela.

Av en ren slump så kom jag på, att jag har några superroliga stämplar, som jag fick av Lisbeth på Artic sisters för några år sen, som fick gestalta dom personliga intressena, lite förstärkt med en egenritad skylt.

TAck Elvy för att jag fick göra det här, och grattis till brudparet/födelsedagsbarnen.
Jag hoppas att att ni fick en underbar dag och kväll igår, med många fina minnen att ta fram och tänka på i framtiden.
På papperet som jag gjort hjärtat av, som sitter på vänstra fliken, står
det "amor vincit omnia"...kärleken övervinner allt..

Tre kort efter en och samma skiss

Scraplagret har en skissutmaning, i augusti.
Man ska göra tre olika kort utifrån en skiss, det kan vara lite klurigt, det tycker jag iallafall, det är lätt att få till dom ganska lika varandra.
Det jag har gjort, är att jag har gjort ett "band" mitt på kortet, på alla tre, lika som på skissen, med stansade kanter, sen har jag försökt variera litegrann.
Det gröna kortet ville jag inte sätta på nån figurstämpel på, för då tror jag att tomteansiktet på det stansade papperet, försvinner, att man inte ser det.

Jag valde att göra julkort, för jag har bestämt mej för att sätta igång med det redan nu, för att inte behöva stressa när det börjar bli dags att skicka dom, även om det känns rätt avlägset just nu, med 22 grader varmt och strålande sol =)

Här är mina bidrag

Korten är till salu, så om du är sugen på ett annorlunda och unikt julkort, så skriv en komentar så jag kan kontakta dej.

HÄR och HÄR finns det flera julkort


Kort som är 15 X 15 cm kostar 50kr   Frakt för ett kort : 12 kr

Dom här är 15 X 15 allihopaHär är flera julkort

Julkort nr 1                          SÅLT


Julkort nr 2


Julkort nr 3

Nygammal hobby

Då när makrame var jättepoppis, på 70-89-talet, då höll jag på ganksa mycket med det, och det var ju så himla kul, men då var det ju ganska tjocka snören jag använde, till skärp, amplar och allt möjligt annat.
Nu har makrame blivit poppis igen, men inom smycketillverkning, så jag har skakat liv i gamla kunskaper och gjort några armband, och det är klart beroendeframkallande!!
Det är så himla roligt!!


RSS 2.0