Ett litet ord #11 Vänner

image108Jag har knåpat ihop en LO till veckans utmaning på ett litet ord , som är Vänner, det här fotot, där Tord så försiktigt, stryker med sitt lilla finger över fågelns huvud, säger så mycket, att vi måste vara rädda om småfåglarna. Den här har Anders precis räddat ur ett bärnät, hos grannen.
Grundpapperet är så fint så jag har valt att inte ha så mycket dekos på, papperet får komma till sin rätt istället.


Kommentarer
Postat av: Milo

OOoooh... förstår dig... fy sjutton... ibland behövs inte mycket för att benen ska slås undan igen... =( Men, vilken tur att det inte var så allvarligt när han ramlade... Men, shit! Förstår att du fick hjärtat i halsgropen!!! =/ Hu...
Vad fin LO du har gjort!!!! =) Jätte!!!!
Brukar det ta tid att få sakerna från Magdas? Vet du? Det var en vecka sen jag betalade in, och har inte hört nåt sen dess... Vill ju ha sakerna nu typ... *s*
Haha... nu när jag läste om svärmorstungorna så var det redan försent... har satt om blommor i tre timmar idag, och nu ligger de i soppåsar ute i sopkärlen. Blev trött på dem! *s* EN var liiiiite skrumpen, hoppas att den rättar till sig, brukar de det? Jag chansade iaf och sparade den, satte ihop massor.
Bara kollar, har du fått mitt mail, med stämpelmotiven jag gillade? Inget båttom eller så, bara kollar så det kom fram, min mail har ett eget liv ibland.
Puss å kram i stoooooora lass! // Milo

2007-10-01 @ 21:14:42
URL: http://mlilja.net
Postat av: Lilo

Usch, tufft du hade det!! KRAM!!! Din Lo är helt underbar!!! Jättefin! =)

2007-10-02 @ 13:29:19
URL: http://liloscrap.blogspot.com
Postat av: F

Jättefin! Det var en väldigt fin ögonblicksbild.

2007-10-02 @ 18:32:16
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: Lisbet

Hallo!
Blev så sugen på att insupa lite färg, fägring och nya LO´s. Jag inspireras nog mest genom att titta på vad andra gör. Har tittat en stund på din sida och njutit av allt det vackra.
Ha en skön dag

2007-10-03 @ 09:49:42
URL: http://digiscrapp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0