Ett litet ord Extrautmaning # 12

Jag tittade in på Ett litet ords blogg, tidigare ikväll, och upptäckte att dom har en extrautmaning som tilltalade mej, så jag slet fram några foton, och snodde ihop en LO, med ordet "skrattar" i titeln.
Jag skulle ju sitta och sticka framför TVn ikväll, hade jag tänkt, men men, man är ju inte sämre än man kan ändra sej. Jag har även en LO till veckoutmaningen klar, men den fotar jag imorgon, i dagsljus, det är lättare.

image111

Det är från Lillemors studentdag, det hade varit mycket plåtande, vi hade varit i kyrkan ett bra tag och det var varmt, och för hennes del var det mycket trötthet också, eftersom det hade varit dåligt med sömn, sista nätterna.
Här hade dom spårat ur, och lessnat på plåtandet, och då fick jag en del roliga och spexiga bilder också.

Kommentarer
Postat av: Milo

Japp! *s* Det brinner nästan i fingrarna av allt pyssel... hehe... Var ju tvungen att sätta på lite musik i datorn, som står på skrivbordet bredvid pysselbordet, och kolla gästbok samt mail! =)
Men, nu kallar pysslet igen...
KRAM!!! Milo

2007-10-09 @ 00:02:15
URL: http://mlilja.net
Postat av: madeleine

fin lo och jag gillar färgerna!

2007-10-09 @ 06:47:30
URL: http://ettlitetord.blogspot.com
Postat av: dilorf

Vilka härliga färger!! Jag gillar filuren där.. :)

2007-10-09 @ 07:30:38
URL: http://dilorf.frolid.eu
Postat av: Lillemor

Jaha, nu kommer jag aldrig att våga visa mig ute igen och mina småbröder kommer bli ärrade för livet. :) Nädå, den är jättefin, jag tycker verkligen om färgerna.

2007-10-09 @ 11:25:57
Postat av: madeleine

jag ber om ursäkt över att jag inte såg att det stod skrattar! blir glad över din reaktion om att det trots allt är viktigare att ha fått gjort en LO - som dessutom är vacker! kram.

2007-10-09 @ 12:07:11
URL: http://ettlitetord.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0