Kreativitet hjälper mej att må bättre

JAg har hela vintern, men allra helst efter jul, mått sämre än vanligt, så till sist så var jag tvungen att kontakta läkare, och äntligen, för första gången, visade proverna på avvikelser från det normala, DET är inte nåt jag är bortskämd med!
 
Nu låter det ju helt idiotiskt, att jag ska tycka att det är bra, men har man, som jag, fibromyalgi, så är det vanliga att inget visar på att nåt är galet, fast jag mår som ett utsketet plommon!
Nu visade det sej att jag har brist på D-vitamin, folsyra och vitamin B 12, så nu har jag ätit kosttillskott med av dom här tre sorterna, och redan känner jag stor skillnad, det är så skönt!
 
Till god hjälp har det varit att sitta och sticka, det har jag gjort sittande i trädgården till stor del, jag började långt innan det egentligen var så varmt att det var troligt att kunna sitta ute, men med timmerhuggarjacka och en filt om benen, så har det funkat bra, så stickning och så ljudbok till det, dessutom med hundarna springade fritt runtom mej, har gjort att jag har kommit tillbaka riktigt bra.
Började jobba igen i onsdags, och det kändes kul att vara tillbaka.
 
Det här är det som jag stickat sista veckorna, här var inte trådarna fästade, men det är fix och färdigt, och en del är sålt också, en del använder jag själv.
 
Garnet som jag stickat detta av, har jag köpt hos Mias garnstudio i Västerhaninge
Hon har även Webshop, men exakt det här finns inte upplagd i den, men om du är intresserad så går det att maila till henne och få handla det ändå.
Det heter Regia Cotton Cascata och är ull, bommull, polyamid, det är ett säsongsgarn, så det kommer inte att finnas mer än under sommaren.
Mjukt och skönt!
  
 
Yogasocka
 
 
 
Torgvante
 
Här har jag börjat på en tröja som heter Myrviken. Garnet är köpt hos Mias garnstudio, och finns i Webshopen, Filini Merino heter det,Schulana är tillverkaren, och dom har inte funnits i Sverige mer än en par år.
Mönstret, Myrviken, har jag köpt hos Sonja Löwenberg, hon har givit ut mönster på två tröjor till, och nu i juni kommer det mönster på en barntröja, så gå in och titta, det finns mycket fint där =)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0