Midsommarhelg

Jag hoppas att ni alla hade en trevlig midsommarafton, oavsett väder, här var det grått med lite regnstänk av och till under dagen.

Vi åt sillunch på dagen med Irene, som skulle börja jobba klockan 4, så det var ett perfekt sätt att träffa henne litegrann iallafall, hon hade gjort "nubberöra" som hon kom med, och jag hade gjort en matjesilltårta, och så hade vi en par sillsorter till, så vi höll det väldigt enkelt, och så kaffe med chokladrulle med  philadelphiaostfyllning i efteråt.

Senare åkte vi upp till stugan, där vi slappade lite först (jag hann göra ett kort) sen grillade vi tillsammans med kompisar på kvällen, vi hade det sååå mysigt, god mat, gott vin och härligt sällskap, och grannarna till dom vi satt hos, är mer än galna, så vi hade underhållning också "fniss". Det finns många galna människor i det här koloniområdet, så vi känner oss i enormt bra sällskap.

Eftersom jag redan är gift, så hoppade jag inte över sju blommor eller la sju gärdsgårdar under huvudkudden!!!! Men däremot så plockade jag och några till 7 x 70 sniglar under kvällen, vilket fredagsnöje, eller hur?
 Vi har ju fått in spansk skogssnigel (mördarsnigel) på området, i fjol nån enstaka, i år är det hela arméer, "gläk" vad mycket det var, eftersom det regnade rejält dagen innan. Så  från 9 fram till halvelva var det fullt utrustad motståndsarme ute, rustad med plastpåsar, grilltänger och saxar, det var kilovis med sniglar vi la i soporna, och eftersom varje snigel ynglar av sej med 400 bebbar på en sommar, så var det en bra insats vi gjorde, och som alla gjort tidigare kvällar/mornar och som vi kommer att få hålla på med hela sommaren.

Det är som när man börjar plocka svamp, svårt att se dom, innan ögona har ställt in sej, sen ser är dom överallt.

Ha en fortsatt bra helg  

Slemmiga hälsningar från mej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0