23:e december

Tjugotredje december: Dan före doppare dagen, herre jistanes, var har december tagit vägen, det har gått superfort, svisch så är det dan före julaftonen.
Jag har varit iväg till Haninge för en snabb träff med äldste sonen med flickvän, för att byta några paket, vi kommer att ha gemansamt firande i mitten på januari, förhoppningsvis kan även dottern med pojkvän komma då också, eftersom dom är i Budapest nu, åkte dit igår kväll, efter en massa förseningar för start så kom dom slutligen fram, hela och välbehållna.
Dagen har gått i en stilla lunk, med matlagning, Tord och Anders har bakat havrekex, jag har strukit  dukar och bonader, fått dom på plats m.m. , det har inte varit nån stress, och det är skönt.
Kvällen har vi tillbringat framför TV:n, för att titta på bingolotto, ingen vinst, vad vi vet, men vi får rätta imorgon, vi har gått lite fram och tillbaka mellan spelen, för lite slutfixande, det har varit en mycket trivsam kväll, som nu övergått i julafton, några minuter iallafall.
Det som väntar nu är sängen, och sova, det blir ingen tidig morgon, det är länge sen vi hade på julafton, det var när barna var små, och vaknade supertidigt för att kolla julstrumpan.
Det som vi startar julaftonen med, är frukost med skinka och div andra godsaker, det som blir annorlunda i år, är att vi ska baka scones, det har vi aldrig haft på julaftonsmorgonen förut, men vi har aldrig varit bara tre hemma här heller, så vi tänkte att det kan vara kul att göra nåt annat

Nu så, natti natti med er och God Jul!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0