Slut på min tid i Kom-an-projektet

Idag vara jag iväg och träffade Monica, som var min kontaktperson i kom-an-projektet, vi hade avslutningsmöte idag, och gick igenom det sista i kartläggningen, som vi inte hade hunnit med tidigare.
 
När jag fick veta, att jag förmodligen inte fick fortsätta i Kom-an, när jag gick över i Fas 3 kändes det inte alls bra, jag ville ju så gärna få fortsätta med kompisarna i gruppen, på nåt vis.
Nu när jag hunnit vara på Bryggan och trivs bra, ser att det finns en möjlighet att utveckla det jag/vi håller på med och att det är supergoa människor jag jobbar med, då kändes det inte alls tråkigt, när vi nu avslutade det hela idag, tänk så olika det kan kännas, beroende på i vilken fas man är!
 
Det blir nån form av återträff, och där kallar dom mej ändå, fast jag är avknoppad från det hela, på papperet, men känslomässigt är jag inte det, det är ju det viktigaste!
Dessutom så har jag ju telefon/maillista till alla i gruppen, och har träffat två iallafall, nu under sommaren, nu på tisdag ska vi fika hos Anna, jag hoppas att dom flesta kan då =)
 
Kam-an var det bästa jag har gjort, under dom här åren jag harvat på inom Arbetsförmedlingen, det överträffade mina förväntningar, en grupp med människor, som inte kände varandra, men under 14 veckor lärde vi känna varandra så vi blev en väldigt tight grupp, där jag kände mej trygg med att vara den jag är, med alla fel och brister, och med ett mående som kan gå ganska upp och ner.
Ingen stress typ "du måste göra det här till om en timme, helst igår", det är ju det här jag hade behövt då frö 4 år sedan, när jag började den här cirkusen, som det ju ändå varit, vissa perioder.
Å andra sidan, eftersom jag började "i fel ände" så har jag ju blivit rätt så härdad, och vågar stå upp för min sak, och vet lite mer vad jag vill, även om det gått den hårdhänta vägen, till at lära mej det, så inget ont som inte har nåt gott med sej!
 
För dej som undra över vad detta med Kom-an innebär, så kan du gå in och läsa HÄR
Om du är det minsta tveksam, på vad du ska göra, hur du ska göra, och om du känner att du behöver hjälp på vägen, när du kanske varit hemma länge och varit sjukskriven, arbetslös etc. kolla upp om du kan komma med i detta.
 
Mej hjälpte det väldigt bra, exakt hur är svårt att säga, men det var väldigt bra!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0